!!! HUSK AT SKRIVE FORKLARING TIL BILLEDE

Om forfatterne

Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser & Forlag

Kirsten Andersen, konsulent, ejer firmaet Mnemosyne Kurser & Forlag.
Selvstændig siden 1991. Inden da arbejdede jeg 8 år i brancheorganisationen Danske Slagterier med sekretariatets- og informationsopgaver. Jeg underviser og holder kurser, foredrag og webinarer i Præsentationsteknik, Mindmap teknik, Planlæg bedre, Forhandlingsteknik, Bliv bedre til at huske, Bedre møder, Notat- og referatteknik samt Byg bro over kommunikationskløften.

På kurserne i præsentationsteknik er det vigtigste for mig at deltagerne finder glæden ved at formidle. Og i løbet af blot få timer oplever jeg, at mine deltagere folder sig ud. Når de grundlæggende værktøjer er i orden, giver det mod og lyst til at eksperimentere med virkemidlerne og træde i karakter som formidler.

Jeg holder til i Høsterkøb i Rudersdal Kommune, hvor jeg bor sammen med min mand og vores yngste barn, Ulrik.

Mariann Bach Nielsen, 2vejs kommunikation

Mariann Bach Nielsen, konsulent, ejer firmaet “2vejs kommunikation”.
“Kom igennem med dit budskab” er den røde tråd i den stribe af kurser inden for personlig udvikling, som er mit speciale. Teorien har jeg blandt andet fra mit masterstudie i retorik og formidling. Erfaringen har jeg fra mange års undervisning i private virksomheder og offentlige organisationer. Mit mål er at omsætte teorierne til enkle og effektive værktøjer for deltagerne. Det gælder uanset, om emnet er “Retorik”, “Præsentation – du er på”, Bedre PowerPoint-præsentationer”, “Skriv bedre tekster”, “Mindmap-teknik”, “Notat- og referatteknik”, “Bedre e-mailkultur” eller “Planlæg bedre – få mere tid”.

Claus Bekker Jensen, Visuel Vision

Claus Bekker Jensen, konsulent, illustrator og grafisk facilitator, ejer firmaet Visuel Vision

At skabe forståelse gennem billeder er min platform som underviser, grafisk facilitator og illustrator.Jeg udbyder kurser og foredrag inden for felterne “Visuel- og kreativ formidling”, “Grafisk facilitering”, “Fængende PowerPoint” og “Visuel Mind Mapping”.

Desuden bistår  jeg virksomheder og organisationer med at omsætte tørt og kompliceret stof til en visuel og inspirerende fortælling. Som grafisk facilitator indgår jeg i workshops. konferencer og lignende, hvor jeg skaber en fælles forståelse af budskaberne ved hjælp af tegninger og grafiske virkemidler på kæmpepapirer i vægstørrelse.

Se mere om
Kirsten Andersen, www.mnemosyne.dk

Se mere om
Mariann Bach Nielsen, www.2vejs.dk

Se mere om
Claus Bekker Jensen, www.visuel-vision.dk