!!! HUSK AT SKRIVE FORKLARING TIL BILLEDE

Serviceguide
– tuscher og andet tegnegrej til formidleren

Tuscher og penne

Store tuscher: Artline 100 eller Penol 100 kan anbefales til at skive og tegne med på flipover. De købes på nettet eller i de fleste større boghandler.

Neuland-tuscher er fremragende vandbaserede tuscher og de findes i et væld af farver. De fås i størrelsen “Big One” og som “Workshoptuscher” i mellemstørrelse. De kan købes på nettet hos www.futurefactor.dk. Her kan også købes mange andre lækre visuelle materialer – bl.a. whiteboard-tuscher i mange farver og wallpaperpapir.

Bivoksfarver

Stockmar Bivoksfarver kan blandt andet bruges som baggrundsfarve på flipover o.lign. Kan købes hos bl.a. www.futurefactor.dk.

Illustrations-penne

Calligraphi-penne med kantet spids kan købes hos nogle boghandlere og kontorforsyninger. De specielle penne med en spids i hver ende (størrelse 2,0 og 3,5) kan købes i flere farver hos Vesterbro Kontorforsyning, Vesterbrogade 66, 1620 København V, tlf.: 3331 3500

Promarker eller Copic er penne, du kan anvende til farveillustrationer og lignende. Findes i mere end 100 farvenuancer. De giver et flot resultat – med en transparent virkning. Det betyder, at streger og lignende også kan ses, efter de er overmalet med pennen. Købes f.eks. hos Stelling, Amagertorv 9, Strøget, 1160 København K, tlf.: 33330520 eller i Panduro Hobby.

Magic Cutter

Magic Cutter er en lille skærekniv i plastic. Kan købes hos www.timemanager.com