!!! HUSK AT SKRIVE FORKLARING TIL BILLEDE

Om forfatterne

Kirsten Andersen

Kirsten Andersen, jeg er selvstændig konsulent og ejer firmaet Mnemosyne Kurser & Forlag. Inden jeg blev selvstændig, arbejdede jeg 8 år i brancheorganisationen Danske Slagterier med sekretariatets- og informationsopgaver, blandt andet med at skrive taler, køre projekter og passe en række forskellige udvalg. Jeg fik lyst til at bruge min erfaring på en anden måde og koncentrere mig om formidling. Jeg underviser og holder kurser, foredrag og webinarer i Præsentationsteknik, Mindmap teknik, Planlæg bedre, Forhandlingsteknik, Bliv bedre til at huske, Bedre møder, Notat- og referatteknik, Målrettet læsning samt Byg bro over kommunikationskløften.

På kurserne i præsentationsteknik er det vigtigste for mig, at deltagerne finder glæden ved at formidle. Og i løbet af blot få timer oplever jeg, at mine deltagere folder sig ud. Når de grundlæggende værktøjer er i orden, giver det mod og lyst til at eksperimentere med virkemidlerne og træde i karakter som formidler.

Ud over de to bind af “Præsentationer der fænger” er jeg også medforfatter til en tredje bog om emnet; Præsentationsteknik – Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere? Er endvidere forfatter/medforfatter til Bedre mødekultur, Visuel Mind Mapping, Planlæg bedre – få mere tid, Løft dine forhandlinger – privat og på jobbet samt “Er det så svært at lede sig selv?, bind 1 og 2.

Mariann Bach Nielsen

Mariann Bach Nielsen, konsulent, ejer firmaet “2vejs kommunikation”.
“Kom igennem med dit budskab” er den røde tråd i den stribe af kurser inden for personlig udvikling, som er mit speciale. Teorien har jeg blandt andet fra mit masterstudie i retorik og formidling. Erfaringen har jeg fra mange års undervisning i private virksomheder og offentlige organisationer. Mit mål er at omsætte teorierne til enkle og effektive værktøjer for deltagerne. Det gælder uanset om emnet er “Retorik”, “Præsentation – du er på”, Bedre PowerPoint-præsentationer”, “Skriv bedre tekster”, “Mindmap-teknik”, “Notat- og referatteknik”, “Bedre e-mailkultur” eller “Planlæg bedre – få mere tid”.

Udover Præsentationer der fænger, bind 1 og 2 er jeg også medforfatter til Planlæg bedre – få mere tid.

Claus Bekker Jensen

Claus Bekker Jensen, konsulent, illustrator og grafisk facilitator, ejer firmaet Visuel Vision

At skabe forståelse gennem billeder er min platform som underviser, grafisk facilitator og illustrator. Jeg udbyder kurser og foredrag inden for felterne “Visuel- og kreativ formidling”, “Grafisk facilitering”, “Fængende PowerPoint” og “Visuel Mind Mapping”.

Desuden bistår jeg virksomheder og organisationer med at omsætte tørt og kompliceret stof til en visuel og inspirerende fortælling. Som grafisk facilitator indgår jeg i workshops. konferencer og lignende, hvor jeg skaber en fælles forståelse af budskaberne ved hjælp af tegninger og grafiske virkemidler på kæmpepapirer i vægstørrelse.

Ud over de to bind af “Præsentationer der fænger” er jeg også medforfatter til en tredje bog om emnet; Præsentationsteknik – Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere? Er endvidere forfatter/medforfatter til Bedre mødekultur, Visuel Mind Mapping og Planlæg bedre – få mere tid.

Har du brug for et kursus, så se, hvad vi tilbyder:

Kirsten Andersen, www.mnemosyne.dk

Mariann Bach Nielsen, www.2vejs.dk

Claus Bekker Jensen, www.visuel-vision.dk